A hírlevél

Hírlevelet alapvetően két csoportnak küldhető, illetve van egy harmadik is, de azoknak tilos, mert az kéretlen levélnek minősül. A nem kért, tolakodó levél elriasztja a címzettet, alacsony hatékonysága és az esetleges negatív reakciók rossz fényt vetnek a levél küldőjére, ezért a Profi Hírlevélből ilyen levelet küldeni nem lehet.

Az első csoport azok, akik már az ügyfelei, tehát ismeri az elérhetőségeit. És mivel már legalább egyszer vásároltak is, így ismerik a cégét és ha elégedettek voltak a korábban igénybe vett szolgáltatással vagy megvásárolt termékkel, akkor nagy esély van arra is, hogy újból vásárolnak. A Profi Hírlevelet akkor is használhatja, ha a címlistáit a már meglévő saját rendszerében építették fel és továbbra is ezt akarja használni, mert levélküldéskor - akár automatikusan - áttölti a legfrissebb címlistát a Profi Hírlevél rendszerébe, így garantáltan mindig csak azoknak megy ki a levél, akiknek kell.

Második csoport a hírlevélre feliratkozók, akik nem biztos hogy már vásároltak, de kérik az értesítést az újdonságokról, akciókról. Aki feliratkozott, az is elkötelezett a terméke vagy szolgáltatása iránt, így szintén nagy az esély a sikeres üzleti kapcsolatra. A Profi Hírlevél itt is segítséget nyújt, ha a saját rendszer miatt nem szeretne teljesen áttérni egy külsős adatbázisra, a fentebb említett módszer itt is működik: levélküldéskor aktualizálja a címlistát a saját adatbázisból.

Természetesen nyitott a lehetőség a címlistánkat teljesen a Profi Hírlevélben tárolni. Ha már van, induláskor feltöltheti a már létező listáit, azután pedig a feliratkozásokat és a leiratkozásokat is a Profi Hírlevél kezeli. Ehhez a honlapba beépíthető linkek, feliratkozó űrlapok segítséget adnak, de figyelemfelkeltő felugró ablakok megjelenítésére is lehetőség van, amellyel hatékonyan növelhető a feliratkozottak száma.

Akik már a Profi Hírlevelet választották

A Profi Hírlevél azt nyújtja, amire Önnek szüksége van: biztosan célbaérő levelek.

  • Rejtvénybirodalom
  • Piros Katalógus
  • Belföldi Utazás
  • Erdélyi Utazás
  • XWord rejtvénykészítő szoftver